Mainos
Mainos

Häränhäntiä viinissä

  • reilu 1 kg häränhäntää paloina
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 salottisipulia
  • pala varsiselleriä
  • 1 rasia herkkusieniä
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 4 dl punaviiniä
  • n. 8 dl voimakasta lihalientä
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • tuoretta timjamia
  • 1 laakerinlehti
  • suolaa
  • mustapippuria

Poista hännästä suurimmat rasvat pois pienellä veitsellä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Pyöritä hännät vehnäjauhoissa ja paista tilkassa öljyä ruskeiksi joka puolelta. Nosta hännät pois pannulta.

Kuori sipuli ja hienonna sellerin sekä herkkusienten kera. Kuori valkosipulinkynnet ja murskaa ne kevyesti. Kuullota vihannekset ja sienet kattilassa tomaattipyreen kera. Lisää joukkoon nesteet ja häntäpalat. Lisää mausteeksi vielä timjamin oksia ja laakerin lehti. Anna häntien hautua miedolla lämmöllä noin 2-2,5 tuntia. Tarjoile esimerkiksi salaatin ja riisin kera.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot