Mainos
Mainos

Harjakainen kertoo: Rakensin Janne Katajan talon – katso video!

Vastaava rakennusmestari Timo Harjakainen kertoo Harjakaisen & Piisisen talkoot -ohjelmassa, että Janne Katajan hometalo on hänen ja Sohblergin Arskan kätten työtä. "Laitettiin muovit suoraan villoihin kiinni", mies kertoo.

Timo Harjakainen kertoo Harjakaisen & Piisisen talkoot -ohjelman nettiekstrassa, että Janne Katajan hometalo on hänen omien kättensä työtä.

– Ollaan aikoinaan Sohlbergin Arskan kanssa oltu tätä rakentamassakin, että ihan kiinnostavaa nähdä. Tässä ammatissa on se etu, että näkee monen kiinteistön ja kohteen koko elinkaaren perustusten valamisesta tähän hetkeen asti, kun se puretaan, Harjakainen kommentoi Janne Katajan hometalon pihalla.

Harjakainen kertoo tehneensä Katajan taloon Sohlbergin Arskan kanssa myös perustavanlaatuisen remontin.

– Laitettiin muovit suoraan villoihin kiinni. Saatiin enemmän huonekorkeutta, ja nykyään voi Katajan Jannelle sanoa, että home sweet home. Täällähän on kellarin puolella hyvät roquefort-kasvustot. Saadaan keksin ja piparin päälle vähän juustoa.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme