Mainos
Mainos

Haudutettua päärynää ja liköörikermaa

  • 4 päärynää
  • 5 dl vettä
  • 3 dl sokeria
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • Amarettoa, Gallianoa tai Mesimarjalikööriä
  • Kermaa
  • Manteleita

Kuori päärynät ja poista siemenkota omenaporalla. Kiehauta muut raaka-aineet kattilassa ja lisää päärynät mukaan. Peitä päärynät leivinpaperilla ja hauduta noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä liemessä. Tarjoa liköörillä maustetun kermavaahdon sekä paahdettujen mantelien kera.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot