Mainos
Mainos

Hauki piiloutuu possun alle

  • 600 g haukifileitä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1/2 tl suolaa
  • valko- ja mustapippuria
  • 1 prk kevytranskankermaa
  • 1-2 pkt pakastepinaattia
  • 4-5 viipaletta kylmä- tai lämminsavu- tai amerikanpekonia

Nosta haukifileet öljyttyn uunivuokaan ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita sulanut pakastepinaatti kevytranskankerman joukkoon ja levitä se kalafileiden päälle. Leikkaa pekoniviipaleet pieniksi suikaleiksi ja ripottele peiton päälle.

Kypsennä 200 asteessa n. 20 minuuttia. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyjä perunoita ja pakastevihanneksia tai porkkana-retikkaraastetta ja leipää.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot