Mainos
Mainos

Haukiseljanka

  • 1 ½ kg:n hauki
  • 1 iso sipuli
  • 1-2 paprikaa
  • 4-5 tomaattia
  • 2 suolakurkkua
  • tilliä
  • 2-3 rkl tomaattipyrettä
  • suolaa, valkopippuria

Perkaa kala ja fileoi se. Keitä päästä, ruodoista ja nahasta hyvä liemi. Siivilöi se. Paloittele sipuli, paprika, tomaatti ja suolakurkut ja kuullota ne pehmeiksi voin kera kattilassa. Lisää pyre.

Anna hautua hetken aikaa. Lisää kalapalat ja anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Mausta ja lisää sekaan runsaasti hienonnettua tilliä. Tarjoa kiehuvan kuumana rievän tai patongin kera.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme