Mainos
Mainos

Hedelmiä ja kirsikkaolut-sabayon

4:lle hengelle

  • 1 kiivi
  • 1 mango
  • pala tuoretta ananasta
  • 1 dl marjoja (mustikoita, mansikoita tai herukoita)
  • 4 keltuaista
  • 50 g sokeria
  • ½ pulloa kirsikkaolutta

Kuori ja paloittele hedelmät haluamaasi muotoon. Laita tarjoiluastiaan tai kulhoon. Sekoita ainekset kulhossa keskenään. Aseta kulho kattilan päälle jossa on hieman vettä pohjalla. Kypsennä sabayon kovasti vispaten vesihauteessa, kunnes se sakenee kuohkeaksi kastikkeeksi. Anna jäähtyä ja tarjoile hedelmien kera. Kirsikkaoluen voi korvata esim. kuohuviinillä tai marjaviineillä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot