Mainos
Mainos

Helppo kikka – näin urheiluliivit kestävät pidempään!

Kesä lähestyy, ja kuntoilukärpänen iskee moniin. Mutta mitä tehdä urheilurintaliiveille lenkin jälkeen? Pesukoneeseen liivejä ei kannata laittaa.

Urheilurintaliivien pyöräyttäminen pesukoneessa jokaisen liikuntakerran jälkeen on turhaa ja aikaavievää puuhaa. Järkevämpää on pestä liivit käsin, se käy nopeasti suihkun yhteydessä.

Pidä pyykinpesuainetta suihkun saippuatelineellä, ja ota rintaliivit liikunnan jälkeen mukanasi suihkuun. Pese liivit käsin ja jätä ne kuivumaan ilmavasti. Käsinpesulla saat urheiluliivit nopeasti uudestaan käyttöön, eikä pyykinpesukonetta tarvitse pyörittää vajaana.

Käsinpesu auttaa säilyttämään rintaliivien kankaan joustavana ja hyväkuntoisena, joten liivit saavat käsinpesulla lisää elinaikaa. Käsinpesu toimii myös erinomaisesti lomamatkalla, missä pesukoneen löytäminen olisi muutenkin haasteellista.

Lähde: fitsugar

(MTV - LIFESTYLE)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme