Mainos
Mainos

Helsingissä ei yhtään kohtuuhintaista vuokra-asuntoa

Jos etsit Helsingistä edullista asumista yksin, varaudu yllätykseen. Jokakodista löytyy kyllä pieniä asuntoja, kunhan on varaa maksaa vähintään 500 euroa kuussa.

Vuokrat ovat nousseet koko maassa, mutta parhaiten kovat hinnat näkyvät edelleen Helsingissä. Tällä hetkellä Jokakodista ei löydy yhtään asuntoa, joka maksaisi alle 500 euroa kuukaudessa.

Esimerkiksi 17 neliötä Helsingin Kalliosta maksaa 550 euroa kuussa. Yleensä asunnot ovat keskustassa kalliimpia, mutta nyt ei auta sekään. Lähes samalla hinnalla saa Mellunmäestä vain 29 neliötä, eli huoneen keittokomerolla ja kylpyhuoneella.

Jokakoti.fi-sivustolta saa samalla hinnalla 60 neliötä Oulusta tai Tampereelta, kuin alle 20 neliötä Helsingistä.

Hieman parempi tilanne on VVO:lla, josta voit saada 32,5 neliötä Malminkartanosta 432 eurolla kuukaudessa, mutta myös suuri osa osin yhteiskunnan tukeman VVO:n nettisivuilta löytyvistä Helsingin yksiöistä on samaa hintaluokkaa kuin muilla vuokraajilla.

Esimerkiksi VVO:n listoilla olevan 42 neliön yksiön vuokrapyyntö on 755 euroa kuussa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme