Mainos
Mainos

Helsinki Beer Festival keskittyy Itämeren maihin

Uusia olutelämyksiä Itämeren maista on luvassa Helsinki Beer Festivaalilla, joka järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 1. ja 2. huhtikuuta. Muualtakin maailmasta kurkun kostuketta toki tarjotaan. Kunniavieraaksi saapuu Yhdysvaltain arvostetuin panimomestari Garret Oliver, jonka New Yorkissa sijaitsevan Brooklyn Breweryn oluita myös on festivaalilla.

Venäjältä, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Puolasta, Saksasta, Tanskasta, Ruotsista ja tietysti koti-Suomesta on tapahtumassa kosolti oluita. Mukana on myös kotimaisten pienpanimoiden oluita ja lisäksi siidereitä ja viskejä eri puolilta maailmaa.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään vuoden parhaiten oluiden, siiderien ja viskien kilpailu. Oluet arvioidaan sokkona viidessä alasarjassa: miedot pohjahiivaoluet, vahvat pohjahiivaoluet, miedot pintahiivaoluet, vahvat pintahiivaoluet ja kotimaiset pienpanimo-oluet.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme