Mainos
Mainos

Herkullisia jälkiruokia

Jälkiruoka kruunaa aterian. Oikein ja huolella valiten se on osa ateriakokonaisuutta ja jättää miellyttävän makumuiston. Tuhti ateria kaipaa seurakseen kevyen ja raikkaan jälkiruuan, kevyen aterian päätteeksi voi nauttia täyttävämmän.

Valmistamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Ripaus mielikuvitusta ja hyvät raaka-aineet takaavat onnistumisen. Kananmuna on tärkeässä roolissa jälkiruokien valmistuksessa. Se tuo niihin täyteläisyyttä, antaa makua ja väriä, kohottaa, kuohkeuttaa, saostaa, sitoo ja yhdistää aineita.

Hyvän aterian päätteksi sopii mainiosti valkosuklaadippi, johon juhlijat saavat kastaa makunsa mukaan keksejä, marjoja tai hedelmiä. Tai ehkäpä juhlapöytään katetaan raparperilotta, joka valmistuu näppärästi pakastimeen talteen kerätystä kesän ja syksyn sadosta. Klassinen herkku panna cotta saa seurakseen marjaisen kastikkeen. Jälkiruokien kestosuosikki niin ikään on suklaavaahto, joka vie kielen mennessään.

Reseptit:

Lähde. Finfood Kananmunatiedotus, kuva Sanna Peurakoski

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot