Mainos
Mainos

Hietakari Design ja Teuvo Loman tuovat värin ja muodon suihkutilaan

Uudet Hietakari Design suihkuseinät sisältävät eri tavoin väreillä ja peileillä käsiteltyä lasipintaa. Nyt suihkuseinä on aidosti osa kylpyhuoneen sisutussuunnittelua – perinteisestihän on valittu kirkkaan ja savuharmaan lasin välillä.

MTV3:n Pientä pintaremonttia -sarjasta tutun sisustaja Teuvo Lomanin suunnittelema mallisto käsittää pelkistetysti kuviomaalatut suihkuseinät ja -nurkat, joissa on tarjolla kuusi erilaista sisustusväriä.

Tämän lisäksi mallistossa on silkkipainettuja suihkuseiniä, joissa on antiikin ajoilta tunnettuja figuureja. Kokonaan uusi suihkutilan elementti on peilistä valmistettu suihkuseinä. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Tuotteet esitellään yleisölle ensi kertaa Habitare–sisustusmessuilla 9.-13.09.2009.

Hietakari Design on suomalainen suihkutilaratkaisujen valmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaiden vakiotuotteiden lisäksi laajan räätälöintipalvelun. Hietakari Designilla on alalta yli 20 vuoden kokemus.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme