Mainos
Mainos

Hiivan sulattaminen

Miten hiiva kannattaa sulattaa, jos se on ollut pakkasessa? Hanna

Hei Hanna!
Pakastettu hiiva löystyy sulaessaan eli se tulee sulattaa mieluiten tulevaan leivonta-astiaan huoneenlämmössä. Jos on kiire, hiivan voi liettää kädenlämpöiseen nesteeseen suoraan, mutta tällöin voi tulla ongelmaksi se, että taikinanesteen lämpö laskee liikaa. Muuten pakastettu hiiva toimii kuten normaali. Pakasta hiiva ilmatiiviisti muoviin (itse käytän pieniä minigrip-pusseja). Ystävällisin terveisin, Arja Savela

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme