Mainos
Mainos

Himoksella tutustutaan vapaa-ajan asumisen suuntauksiin

Loma-asuntomessut Himoksella 1-17.6. esittelevät vapaa-ajan asumisen suuntaukset. Näytteillä on kolmisenkymmentä eri tyyppistä ja kokoista vapaa-ajan asuntoa. Asuntojen suunnittelussa on panostettu ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon. Tämä näkyy alueen kunnallisteknisessä suunnittelussa ja perusteissa sekä arkkitehtuurisissa tilaratkaisuissa, mm. vapaa-ajan varusteille on varattu tavallista enemmän tilaa.

Loma-asuntomessualue sijoittuu kahdelle alueelle Himoksen laskettelurinteiden kupeeseen, Himoslaaksoon ja Keski-Himokselle. Alueet linkittyvät toisiinsa 600 metrin pituisella kävelytiellä. Alueelle on rakenteilla 59 asuntoa, joista 34 esitellään näyttelyasuntoina. Esillä on vaihtoehtoja 25 m2:n saunamökistä yli 100 m2:n kakkosasuntoihin, ja yksittäisistä rakennuksista paritalo- ja rivitalohuoneistoihin. Rakennusmateriaalina hirsi on alueella vallitseva. Asuntojen ulkovärien suunnittelussa on huomioitu ympäristön luonnollinen värimaailma. Messut ovat auki päivittäin klo 10-18.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot