Mainos
Mainos

Hoitajan typerä virhe kostautui: Eläintarhan saukko hukkui altaaseensa

Kanadalaisen eläintarhan viranomaiset ovat päätelleet, että Logan-saukko kuoli jäätyään jumiin housuihin, jotka tarhan työntekijä oli jättänyt sen aitaukseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Calgaryn eläintarhan Logan-niminen saukko menehtyi helmikuun 11. päivä sen jälkeen, kun eläintenhoitaja oli huomannut sen olevan vaikeuksissa saukkojen altaassa.

– Eläintenhoitaja hyppäsi välittömästi altaaseen auttamaan pulassa olevaa saukkoa, mutta valitettavasti eläin ei selvinnyt, eläintarhan tiedotteessa kerrotaan.

Urossaukko oli menehtyessään 12-vuotias.

Kuolema olisi ollut vältettävissä

Keskiviikkona eläintarha julkaisi tiedon kuolinsyystä: housut.

Ilmeisesti eläintenhoitaja oli jättänyt housut saukoille virikkeeksi. Logan-parka jumittui kuitenkin pöksyihin kiinni ja hukkui. Kukaan ei ollut antanut hoitajalle lupaa jättää housuja eläimille.

Myös ruumiinavaus paljasti, että Logan-saukko oli todellakin hukkunut sotkeuduttuaan housuihin.

Tutkinnassa selvisi, että kaksi henkilökunnan jäsentä oli rikkonut eläintarhan sääntöjä ja heitä on rangaistu. 

– Tätä virhettä on mahdoton hyväksyä. Eläintenhoitoprotokollamme ovat alan tiukimpia ja niitä pitää noudattaa, eläintarha vakuuttaa.

Eläintarhasta kerrotaan myös, että sääntöjä kerrataan henkilökunnalle, jotta mitään vastaavaa ei tapahtuisi enää koskaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Buzzfeed

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme