Mainos
Mainos

Höyry säästää luontoa – voita ympäristöystävällinen pyykinpesukone!

Vaatteen pesemisen sijasta voit nyt raikastaa sen! Uudenlainen pesukone LG Steam Direct Drive poistaa vaatteista pahan hajun ja tasoittaa rypyt 20 minuutissa. Pesuainetta ja kuivaamista ei tarvita.

Koneen salaisuus piilee höyryssä. Höyryhiukkaset ovat vesihiukkasia pienempiä, joten ne tunkeutuvat syvemmälle vaatteiden kuituihin.

Kuuma höyry tappaa ihoa ärsyttävät bakteerit ja pölypunkit vaatteita vahingoittamatta. Allergiaohjelma poistaa 99 % kaikista allergiaa aiheuttavista aineista höyryn avulla.

Hiljainen luonnonystävä

Höyryn avulla peseminen säästää myös luontoa. Vettä tarvitaan huomattavasti vähemmän ja energiankulutus pienenee, kun vettä ei tarvitse lämmittää.

Tehokas "höyrykone" on myös tavallista pesukonetta hiljaisempi ja tärisee vähemmän. Pesukone toimii niin äänettömästi, että voit pestä pyykin yöllä herättämättä herkkäunisia perheenjäseniä.

Artikkelin tarjoaa: LG

Kuvat: LG

Artikkelin tarjoaa:
LG Finland

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme