Mainos
Mainos

Huippumalli palkkasi manaajan häätämään asunnostaan pahat henget

Epäonnesta kärsinyt Kate Moss on vakuuttunut siitä, että syynä vastoinkäymisiin ovat hänen kotonaan asuvat pahat henget, kertoo The Sun.

Epäonniset tapahtumat ovat piinanneet huippumalli Kate Mossia jo pitkään. Toukokuussa kaunottaren Lontoon kotiin murtautuneet pitkäkyntiset veivät mennessään 80 000 punnan arvoisen maalauksen ja vain muutamaa päivää myöhemmin talo kärsi pahoista vesivahingoista. Onnettomuuden korjauksien on arvioitu maksavan Mossille jopa 100 000 puntaa.

Lukuisien vastoinkäymisien jälkeen Mossin puoliso Jamie Hince on vakuuttunut siitä, että huonon tuurin takana ovat suuremmat voimat.

– Jamie uskoo yliluonnolliseen ja on vakuuttanut Mossin talossa piilevästä pahasta energiasta, josta on päästävä eroon shamaanin avulla. He ovat löytäneet henkilön, joka suorittaa talolle puhdistusseremonian, lähde paljastaa The Sun -lehdelle.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme