Mainos
Mainos

Hunajainen omenapiirakka 2.3.2000

Toim. Kati Nappa
Vieraana mehiläistarhuri Sari Leiviskä Satakunnasta Lapista

3 munaa
150 g hunajaa
1 1/2 dl vettä tai
ruokakermaa
100 g marg. tai voita
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
4 omenaa
2-3 tl kanelia
n. 2 rkl juoksevaa hunajaa

Vatkaa munat vaahdoksi. Sulata kasarissa rasva, lisää vesi tai kerma ja hunaja. Lisää sulanut seos munavaahtoon ja sekoita sen jälkeen joukkoon jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.

Asettele pinnalle kuoritut, viipaleiksi leikatut omenat. Ripottele pinnalle kanelia. Paista 200 asteessa n. 20 min. Valuta pinnalle heti uunista ottamisen jälkeen juoksevaa hunajaa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme