Mainos
Mainos

Hunajaiset kanapalat

  • 3 kananrintaa kuutioituna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 kananmunaa vatkattuna
  • jauhoja leivttämiseen
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl sinappia
  • 1 tl soijakastiketta

Kaada kanapalat kulhoon ja mausta. Uita niitä kananmunassa ja kierittele kunnolla jauhoissa. Ruskissa pannulla kuumassa öljyssä n. 15 min. Kääntele ahkerasti. Ota pannu levyltä ja ripottele kanapaloille suolaa ja pippuria. Sekoita hunajaan sinappi ja soijakastike. Valele sillä kanapaloja.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme