Mainos
Mainos

Huoneistokeskukselle varoitus vakavista rikkomuksista

Huoneistokeskus on saanut Etelä-Suomen lääninhallitukselta varoituksen vakavista lainrikkomuksista. Lainrikkomuksia löytyi kahdeksasta toimipisteestä.

Lääninhallitus teki tarkastuksen Huoneistokeskuksessa viime maaliskuussa.

Kolmessa kaupassa Huoneistokeskuksen palveluksessa oleva henkilö oli ostanut välitettävän kohteen ja liike oli perinyt välityspalkkion myyjältä, vaikka lain mukaan ns. omaan lukuun tehdyistä kaupoista ei saa periä palkkiota. Yksi ostajista oli yhtiön nykyinen toimitusjohtaja.

Huoneistokeskus ei lääninhallituksen mukaan ole myyjän pyynnöstä huolimatta palauttanut lainvastaisesti perittyä välityspalkkiota.

Lääninhallituksen mukaan virheet näiden kolmen kaupan hoidossa ovat niin vakavia, että ne riittivät perusteeksi varoituksen antamiselle.

Lisäksi lääninhallitus havaitsi kuusi kauppaa, joissa Huoneistokeskus oli hyvän välitystavan vastaisesti pyrkinyt kiertämään omaan lukuun päätettyjä kauppoja koskevaa säännöstöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot