Mainos
Mainos

I-S: Nygårdilla laiton hotelli Bahamalla!

Liikemies Peter Nygårdilla on The Tribune -lehden mukaan laiton hotelli Bahamalla. Rakennuksella ei ole hotellin toimilupaa, mutta se ei Nygårdia haittaa.

– Nygård Caylle ei ole myönnetty kaupallisen tilan toimilupaa, Bahaman ympäristöministeri Earl Deveaux kertoo The Tribunen haastattelussa.

Tribunen mukaan tontti rekisteröitiin omakotitalokäyttöön vuonna 1984 kauppojen yhteydessä. Kiistan ratkaisuksi Deveraux on ehdottanut huvilan purkamista.

Nygård Cayn edustaja Eric Gibson vahvistaa, että paikka on tarkoitettu yksityisasumiseen, mutta ei myönnä, että lukaalia käytettäisiin hotellina.

– Se ei itse asiassa ole hotelli, emmekä ole ikinä väittäneetkään niin, Gibson puolustautuu.

Nygård Cayn nettisivuilla aluetta kuitenkin mainostetaan hotellimaisesti upeiden kuvien kera ja vuokramahdollisuudesta kerrotaan avoimesti. Niin sanottuun yksityiskotiin on myös mahdollista hakea töihin ja siellä järjestetään vuosittain suuria, kaupallisia tapahtumia.

Bahaman hallituksen suurin päänvaiva on kuitenkin alueen maankäyttö, sillä hallitus syyttää Nygårdia luvattomasta tonttinsa laajentamisesta merenpohjan yli. Asiaa tutkitaan parhaillaan.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Kuvat: Lehtikuva

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme