Mainos
Mainos

Idea: kotiuimahalli

Oma pikku uimahalli pihamaalla on loistava ajatus erityisesti silloin, kun tarjolla ei ole luonnon luomaa vesiaihetta. Esimerkkitoteutuksessa on ajateltu ulkona olemista – terassi on oikein mukavan kokoinen – ja sisälle halliinkin mahtuu mukavasti kaksi istuinryhmää ja takka. Mikäs sen mukavampi kylmänä ja sateisena päivänä!

Pioni 20.3.2007

Kokonaisuus on sidottu ympäröivään maisemaan harkiten suunnitelluilla istutuksilla, joihin on käytetty erilaisia perennoja. Paikka on hyvin kuuma, joten kasvivalinnoissa on pitänyt olla tarkkana. Alueen alapäähän on rakennettu heinäseipäistä aita, johon kiipeävät köynnökset suojaavat pihamaan näkymisen alempana kulkevalta tieltä.

Lisätietoja uimahallista:

Uima-allas: VL uima-altaat, www.vluimaaltaat.fi

Uimahalli vaatii rakennusluvan ja ammattitaitoisen suunnittelijan, minkä jälkeen on etsittävät sopivat toimittajat materiaaleille. Valmiina niitä ei ole saatavissa.

Tässä nähdyn uimahallin on suunnitellut porvoolainen rakennusmestari Sera Honkavaara ja lasit liukuovineen toimitti kotkalainen ikkunatehdas Lasivuorimaa, www.lasivuorimaa.fi.

(Pioni 20.3.2007)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme