Mainos
Mainos

Ihana Up-elokuvan innoittama talo suututti naapurit

Pixarin menestysanimaation inspiroima värikäs talo suututti alueen muut asukkaat Utahissa.

Up - Kohti korkeuksia -elokuvan innoittama persoonallinen omakotitalo on saanut naapuruston varpailleen Utahin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Värikäs talo on vaarassa saada tylsän ja tavanomaisen maalipinnan, jos alueen muut asukkaat saavat tahtonsa läpi. He vaativat talon värjäämistä ruskeaksi.

Utahilainen Clint Hamblin osti viehättävän talon vaimonsa Lynnin kanssa. Hamblinit rakastuivat oitis Herrimanin kaupunginosassa sijaitsevaan sööttiin taloon. – Tämä on ainutlaatuinen kohde. Rakastamme taloamme todella ja toivomme voivamme säilyttää sen värin, pariskunta kertoo.

Up - Kohti korkeuksia on Pixarin valloittava animaatioelokuva, jossa elämäänsä kyllästynyt eläkeläismies Carl lentää kohti hurjia seikkailuja taloonsa kiinnitettyjen ilmapallojen avulla. Hamblinit maksoivat elokuvan taloa muistuttavasta kodistaan noin 400 000 dollaria. Se on täynnä suloisia yksityiskohtia myös sisältä. Muiden asukkaiden mielestä pastellisävyin pinnoitettu talo erottuu liikaa alueen muusta asutuksesta.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Bangerter Homes / Splash

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme