Mainos
Mainos

Ihmisakvaario lapsiperheelle

Argentiinalaiskodin pihalle tehtyä uima-allasta turvallisempaa tuskin voivat pienten lasten vanhemmat kuvitella.

Andrés Remy Arquitectos -arkkitehtitoimiston nuorelle parille ja näiden lapsille suunnitteleman altaan seinät ovat lasia, joten jälkikasvun seuranta on helppoa. Lisäksi allas on sijoitettu pihalle niin, että sinne on näköyhteys niin ulko-oleskelutilasta kuin yläkerroksessa olevista makuuhuoneista.

Lasiseinien käyttö ei alun perin ollut itsestäänselvyys. Tarkoituksena oli rakentaa allas lähemmäs ulko-olohuonetta, mutta silloin talo olisi luonut varjon veden ylle. Vesileikkien keidas päätettiin siirtää auringonvaloon, mutta pihan turva-aidan varjo muodosti uuden ongelman. Allasta oli pakko korottaa, jolloin näkyvyys sinne katosi alakerroksesta. Lopputuloksena syntyi hauska ja turvallinen ihmisakvaario!

MTV3/shelterpop.com

Kuvat: Colourbox

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot