Mainos
Mainos

Ihmiset eivät kestäneet hylätyn koiran katsetta – kyynelehtivä pentu sai ennätysajassa uuden kodin

Tämä tapaus on loistava esimerkki siitä, kuinka vahva vaikutus kuvilla on meihin. Kyynelehtivä koiranpentu kosketti ihmisten sydämiä.

Yksi kuva muutti tämän koiranpennun elämän.

Kaikki alkoi siitä, kun The High Plains Humane Society -hyväntekeväisyysjärjestön henkilökuntaa vieraili New Mexicossa sijaitsevassa eläinsuojassa. He kohtasivat paikan päällä monta hylättyä lemmikkiä, mutta eritoten yksi niistä kiinnitti heidän huomionsa. He nappasivat koiranpennusta kuvan ja lisäsivät sen Facebookiin.

Kuvassa kaltereihin etutassuillaan nojaava koiranpentu katsoo suoraan kameraan. Ensi silmäyksellä näyttää aivan siltä, että tämä koditon, surusilmäinen koira kyynelehtisi.

Vaikka kyseessä on saattanut olla silmätulehdus tai silmänurkkaan eksynyttä rähmää, ihmissilmin näyttäisi siltä kuin koira todella itkisi.

Kuva alkoi levitä netissä hurjaa vauhtia ja jo ensimmäisten tuntien aikana ihmiset soittelivat eläinsuojaan ja kyselivät kyseisen koiran perään. Eikä aikaakaan, kun koiranpentua tultiin hakemaan: se sai kun saikin uuden kodin.

Nämäkin hylätyt koirat saivat uuden elämän:

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme