Mainos
Mainos

Iisa Strand: Suomalaiset eivät hahmota tilaa

Suomalaisten yleisimmät sisustusmokat ovat riittämätön valaistus ja kyvyttömyys hahmottaa mittasuhteita, sanoo Iisa Strand. Hänen mielestään suomalaiset sisustavat varovaisesti ja ankarasti

Pientä pintaremonttia -ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Iisa Strand on nähnyt uransa aikana monenlaisia suomalaisia koteja. Usein niissä toistuvat samat virheet.

– Yleisin moka on ehdottomasti riittämätön valaistus, se toistuu melkein jokaisessa kodissa. Toiseksi yleisin virhe ovat huonekalujen mittasuhteet: ne ovat usein päin prinkkalaa, Iisa sanoo.

Hänen mukaansa ihmiset eivät usein osaa hahmottaa tilaa. Joko huoneeseen ängetään liian paljon tavaraa tai vastapuolisesti liian vähän. Tai sitten juuri sohvan tai muiden huonekalujen mittasuhteet eivät sovi tilaan.

– Myös kontrastit puuttuvat suomalaisista kodeista usein. Asunnossa on esimerkiksi pyökkilattia, pyökinväriset liukuovikaapistot ja näin edelleen.

Miten sisustamista voi oppia? Lue Iisan kaikki stailausvinkit

Löydä unelmiesi asunto Jokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme