Mainos
Mainos

Ikea vetää tuotteita myynnistä: Vakava vaara!

Ikea kertoo lehdistötiedotteessaan poistavansa turvaportteja myynnistä.

Patrull-sarjan turvaporttimallit Smidig ja Klämmä on vedetty pois myynnistä Ikea-tavarataloista. Syynä on tavaratalon mukaan se, että turvaportit ovat aiheuttaneet onnettomuuksia.

– Olemme saaneet tietoomme tapauksia, joissa ovenkarmien väliin pingotettu PATRULL KLÄMMA -turvaportti on liikkunut paikoiltaan, koska portin ja karmien välillä ei ole ollut riittävästi kitkaa. Jos turvaportti on asennettu portaiden yläpäähän, portin liikkuminen saattaa aiheuttaa lapselle putoamisvaaran, Ikea kertoo tiedotteessaan.

Lisäksi portin alempi metallitanko on aiheuttanut kompastumisvaaran. Ikean mukaan portaiden alapäässä tai huoneiden välisessä oviaukossa turvaporttia on kuitenkin turvallista käyttää. 

Ikean tietoon on tullut kolme tapausta, joissa lapsi on loukkaantunut pudottuaan portaista. 

Jos sinulla on PATRULL KLÄMMA- tai PATRULL SMIDIG -turvaportti, joka on valmistettu ennen viikkoa 10/2015 (valmistusaikamerkintä 1510 tai pienempi), voit halutessasi palauttaa portin tavarataloon.

Lähde: Expressen, Ikea

Päivitetty klo 9:51: Lisätty Suomen Ikean antamia tietoja takaisinvedosta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot