Mainos
Mainos

Ikean suosittuja lamppuja poistetaan myynnistä – voivat aiheuttaa vammoja

IKEA pyytää kaikkia LOCK-, HYBY- tai RINNA-plafondin ostaneita asiakkaita poistamaan tuotteen välittömästi käytöstä onnettomuusriskin vuoksi.

IKEA pyytää asiakkaitaan palauttamaan LOCK-, HYBY- ja RINNA-plafondit ja palauttamaan ne lähimpään IKEA-tavarataloon. Syynä tähän ovat vammat, joita asiakkaille on tuotteista aiheutunut.

Lamppujen kupu saattaa irrota

Tavaratalo on saanut asiakkailta ilmoituksia plafondin lasikuvun irtoamisesta ja putoamisesta. Muutamassa tapauksessa kuvun putoaminen on aiheuttanut lääkärinhoitoa vaatineita vammoja; yhdessä tapauksessa on tarvittu tikkejä. Uusien onnettomuuksien estämiseksi IKEA vetää nyt kaikki LOCK-, HYBY- ja RINNA-plafondit markkinoilta.

LOCK- ja HYBY-plafondit ovat olleet myynnissä kaikilla IKEA-markkina-alueilla, LOCK vuodesta 2002 ja HYBY vuodesta 2012 alkaen. RINNA-plafondia on myyty 11:ssä Euroopan maassa ja Kiinassa vuodesta 2010 alkaen. Suomen mallistoon RINNA ei ole kuulunut.

Lähde: Ikea


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme