Mainos
Mainos

Internet, sähkö ja puhelut saadaan Turussa samasta pistorasiasta

Turku Energia tuo ensimmäisenä sähköyhtiönä Suomessa markkinoille Internet-palvelut sähköverkossa. Asiakas saa piakkoin samasta sähköpistorasiasta sähkön, puhelut ja Internet-yhteydet.

Datasähköpalvelu tulee käyttöön tämän vuoden loppupuolella. Liittymän arvioidaan olevan hinnaltaan edullisempi kuin markkinoilla olevat ADSL-yhteydet tällä hetkellä. Palvelua tarjotaan aluksi kerros- ja rivitaloasukkaille sekä asunto-osakeyhtiöille.

-Datasähkön tulo markkinoille synnyttää todellisen kilpailutilanteen puhelin- ja Internet-palvelujen parissa, sillä se tarjoaa täysin uuden liityntäverkon kyseisiin palveluihin, arvioi Turku Energian toimitusjohtaja Risto Vaittinen.

Hän uskoo, että datasähkökokeilussa mukana olleet kuusi muutakin suomalaista sähköyhtiötä seuraavat Turun esimerkkiä ja tuovat datasähkön markkinoille hyvinkin pian.

Vaittisen mukaan kokeilun aikana ilmenneet ongelmat on pystytty ratkaisemamaan. -Saadun palautteen mukaan datasähkö ei aiheuttanut minkäänlaisia ongelmia muihin kodinkoneisiin. Myös datasähköyhteyden tekninen laatu on parantunut oleellisesti.

Datasähköpalvelut tulevat ensin suurimpiin muuntopiireihin. Nyt suunnitellussa laajuudessa enemmistö turkulaisista olisi palvelujen piirissä. Tällöin investointikustannukset ovat noin kaksi miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot