Mainos
Mainos

IS: Talonrakennus vei Tero Pitkämäen voimat

Pronssimitalin yleisurheilun EM-kisoista kaapannut keihäänheittäjä Tero Pitkämäki myöntää, että hänen uuden talonsa rakennusprojekti imi miehestä mehut.

Rankka rakennusprojekti vaikutti myös miehen treenaamiseen negatiivisella tavalla. Vaikka Pitkämäki ei itse osallistunut rakennustöihin juurikaan, hän joutui kuitenkin jatkuvasti seuraamaan projektia ja pitämään lankoja käsissään. Mies myöntääkin avoimesti, että hoitaisi projektin nyt aivan eri tavalla.

– Lähdettiin vähän liian heppoisella ajatuksella rakentamaan. Stressiä on ollut tosi paljon. Välillä treeneissä on käynyt niin, että kroppa on kyllä levännyt, mutta pää ei. Ajankohta oli kuitenkin ainoa mahdollinen, eli heti olympiakisojen jälkeen ja paljon ennen seuraavia, Pitkämäki toteaa Ilta-Sanomissa.

Pitkämäen Ilmajoen Ahonkylään nousevan, hulppean kolmikerroksisen kodin rakennusprojekti alkoi reilu vuosi sitten. Nyt taloprojekti alkaa olla lopuillaan ja Pitkämäen on tarkoitus muuttaa taloon ensi kuussa puolisonsa Niina Kelon kanssa.

Kerrosalaltaan talo on 276-neliöinen, mutta kokonaisalaa siinä on yli 400-neliötä.

Ilmajoen kunta lahjoitti Pitkämäelle 1 480 neliön tontin Osakan MM-kultamitalista. Lahjatontille oli asetettu ehdoksi, että Pitkämäki sitoutuu olemaan myymättä tai luovuttamatta tonttia rakentamattomana, ellei Ilmanjoen kunta anna tähän suostumusta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme