Mainos
Mainos

Isä lähti tutu päällä balettitunnille tyttärensä takia: "Tiesin, mitä se merkitsi hänelle"

Todelliset isät ovat tämän amerikkalaismiehen mukaan valmiita hyppäämään vaikka balettitunnille tutuun lapsensa vuoksi. Miehen mukaan panostus oli todellakin tyttären hymyn arvoista.

Teneeseessä asuvan Thanh Tranin 8-vuotiaan tyttären Adriana Crossin balettikoululla pidettiin vanhempainilta. Yleensä tyttären äiti meni paikalle, mutta tällä kertaa hän ei päässyt.

– Hän [tytär] pyysi minua tanssimaan kanssaan, koska hänen äitinsä oli seitsemännellä kuulla raskaana ja hän ajatteli, että olisi hauskaa nähdä minun yrittävän balettitanssin liikkeitä. Jokaisella lapsella oli vanhempi mukanaan – suurin osa äitejä –, mutta olin yksi kahdesta tunnilla olleesta isästä ja ainoa, joka oli pukeutunut, Thanh Tran kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies pukeutui tutuun tyttärensä toiveesta, sillä hän halusi tehdä tämän iloiseksi. Mustan balettivaatteen hän yhdisti hihattomaan T-paitaan ja mustiin legginseihin.

Thanh myöntää, että tunnin jälkeen pohkeet ja varpaat olivat kipeinä, mutta se oli sen arvoista.

– Hän oli todella ylpeä minusta ja kertoi minulle, että hän rakastaa minua jotain yli 20 kertaa. Tiesin, mitä se merkitsi hänelle, ja tiesin, että siitä tulisi paljon muistoja.

– Hän suhtautuu balettiin todella vakavasti, käy tunneilla kolme kertaa viikossa, joten oli mukavaa nähdä hänen nauravan koko tunnin läpi. En olisi halunnut menettää sitä kokemusta missään nimessä! isä sanoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Global News, Facebook

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme