Mainos
Mainos

Isän "järkyttävät" kuvat tyttären tekemisistä kauhistuttavat – kunnes tajuat, mistä on kyse

Mies lisää lastaan kuvankäsittelyn keinoin vaarallisiin kuviin.

Stephen Crowleyn isyysmetodit järkyttävät – ainakin aluksi. Mies lisää lastaan kuvankäsittelyn keinoin lievästi vaarallisiin kuviin.

Ajatuksena on saada ihmiset epäilemään sitä, toimiiko Crowley todella näin. Todellisuudessa syy tyttären "seikkailuihin" otoksissa on paljon syvempi. 

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

– Hänellä oli hyvin harvinainen immuunijärjestelmän häiriö nimeltä HLH, ja hän vietti kuusi kuukautta ensimmäisestä vuodestaan sairaassa kemoterapiaa ja luuydinsiirteitä saaden, isä kertoo Love What Matters -sivuston Facebookissa.

Lapselle sopivia luuytimen luovuttajia löytyi 27 miljoonan ehdokkaan joukosta kolme, ja ydintä luovutti lopulta saksalaisnainen.

– Nyt kun lapsi on päässyt eristyksestä, otamme kiinni kaikkea menettämäämme ja teemme hauskoja juttuja, kuten tämä.

Redditissä kommentoijat ovat varmoja siitä, että Crowleyn kuvat leviävät pian maailmalle esimerkkeinä surkeista vanhemmista, jotka vaarantavat lastaan. Facebookissa isän toiminta on jo kerännyt kritiikkiä, koska ihmiset eivät ole lukeneet kuvien kuvausta.

Reddit-kommentoija ADDDDTin mukaan tyttö tulee ”kostamaan” photoshoppaamalla isäänsä vanhempana ”lievästi laiminlyöviin hoitokotikuviin”.

 

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme