Mainos
Mainos

Jaakko Saariluoma

Jaakko Saariluoma on yksi Suomen ahkerimmin keikkailevista standup-koomikoista. Katsojille mies tuli tunnetuksi MTV3:n talk show -parodiasta W-tyyli. Ruudussa viihtyvä Saariluoma on sen jälkeen toiminut myös MTV3:n viihdeohjelman Huuman juontajana.

Jaakko on ihan tavallinen kaveri, joka pitää hyvästä ruoasta ja viinistä. Jaakon suhde viiniin alkoi 80-luvun lopulla traumaattisella tutustumisella edulliseen Soave-valkoviiniin ja on edennyt siitä vuosien kuluessa punaisten viinien suuntaan – aivan kuten tuhansilla muillakin suomalaisilla.

"Mä en vaan oikeen osaa erottaa eri viinejä. Kaikki maistuu samalta – eli hyvältä. Voiko mun maku olla niin kehittymätön, että mä en erota huonoja viinejä hyvistä? Mä en ole enää teini. Joskus tulee mietittyä, että ehkä elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi mauttomaan ruokaan ja keskinkertaiseen viiniin. Asialle pitäisi varmaan tehdä jotain", Jaakko mietti ennen matkaan lähtöä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme