Mainos
Mainos

Janne Kataja perusti blogin hometalohelvetistään

Janne Kataja on päätynyt pitämään blogia hometalostaan ja siihen liittyneestä oikeudenkäynnistä. Kävijöitä on jo heti alkumetreillä ollut niin paljon, että palvelin on kaatunut.

Kataja ja hänen vaimonsa ostivat talon Riihimäeltä, joka paljastui hometaloksi. Ensimmäisen kerran kaupan purkua käsiteltiin Hyvinkään käräjäoikeudessa, jossa oikeus katsoi, että Katajat eivät tehneet kuntotarkastajan suosittelemia lisäselvityksiä. Nyt asiaa puidaan hovioikeudessa. Blogin tarkoituksena on kertoa omin sanoin tapahtumista

– Haluan painottaa, etten ole katkeroitunut, eikä tästä blogista tule tilityskertomusta vaan mahdollisimman rehellinen kuvaus ongelmasta, joka on yllättävän yleinen: rakastamasi talo paljastuu homeiseksi! Kataja kirjoittaa blogissaan.

Katajan Home Sweet Home -nimellä kulkeva blogi oli heti alkumetreillä niin suosittu, että palvelin kaatui. Blogia pääset lukemaan täällä.

Janne Kataja on tuttu tv-kasvo useista eri ohjelmista. Tällä hetkellä hän toimii juontajana Radio Novalla.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme