Mainos
Mainos

Janssoninkiusaus

  • 1 kg (2 pss) peruna-sipulisekoitusta tai perunaa suikaleina
  • 2 prk anjovista
  • 4 dl ruokakermaa

Lado jäinen peruna-sipulisekoitus ja anjovikset kerroksittain voideltuun vuokaan. Kaada kerma päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 1 tunti. Tarjoa etikkapunajuurien kera.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot