Mainos
Mainos

Jari Puhakan kassi:

- tonnikalafile - kookoskermaa - Mustapekka -juustoa - rieskaa - mustikoita - persikoita

Harri Syrjäsen ja Jari Puhakan menu:

Tonnikala-kookospata

200 g tuoretta tonnikalaa kuutioituna 1 persikka kookosmaitoa 1 tl kuminaa 1 rkl silputtua minttua

Laita ainekset kattilaan ja freesaa hetki. Lisää kokosmaito ja keitä 10 min.

Mustikka -ja persikkapiirakka

200 g valmista perusmurotaikinaa 3 rkl mustikoita 1 persikka 1 dl valmista vaniljakastiketta 1 tl sokeria

Painele taikina pieniin vuokiin ja päälle mustikat / persikan lohkot. Päälle sokeria ja paista uunissa 200 c:ssa 18 minuuttia.

Grillattua tonnikalaa ja mustikka-vinaigretteä

150 g tuoretta tonnikalaa 1 pieni rieska 2 rkl mustikoita 1 dl rypsiöljyäsekalaisia tuoreita yrttejä

Grillaa tonnikalapihvi ja rieska. Soseuta mustikat öljyn kanssa ja mausta sokerilla sekä suolalla, siivilöi. Pyörittele nypityt yrtit mustikka-vinaigretessä.

Jarin jälkiruoka

mustikoita kuohukermaa

Vatkaa kerma vaahdoksi ja asettele kerroksittain mustikoiden kanssa. Mausta sokerilla ja tarvittaessa vanilja kastikkeella.

Mustapekka-garbonara

200 g spagettia 1 Mustapekka -juusto 2 dl kermaa 1 keltuainen

Keitä spagetti. Kiehauta kerma ja lisää pilkottu juusto. Lopuksi saosta keltuaisella. Sekoita soosi ja pasta keskenään.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme