Mainos
Mainos

Jätesopimus

Veden lisäksi pientalojen tarvitsee tehdä sopimus jätehuollosta. Helsingin ympäristössä jätehuollosta huolehtii pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunta YTV, p. (09) 156 11, Tampereen seudulla jätehuolto on Pirkanmaan jätehuollon harteilla, p. (03) 240 5110. Oulussa vastaava taho on Oulun Jätehuolto, p. (08) 5584 3952 tai sähköpostitse jatehuolto@ouka.fi. Turussa asiaa hoitaa kaupungin ympäristönsuojelutoimisto, p. (02) 2623 411.

Jos haluaa esimerkiksi tietää lähimmistä keräysastioista jätelasille, paristoille ja pahvitölkeille, tai yleensä tietää, mitä paikkakunnalla kerätään ja miten, kannattaa ottaa yhteyttä jätehuollosta vastaavan tahon asiakaspalveluun.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot