Mainos
Mainos

Jauheliha-keräsalaattinyytit

  • 400–600 g jauhelihaa
  • 1–2 sipulia
  • 3–4 valkosipulinkynttä
  • raastettua inkivääriä
  • n. 2 dl kookosmaitoa
  • soijaa
  • chiliä
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa
  • 2 keräsalaattia

Silppua sipulit ja valkosipulikynnet. Paista ne jauhelihan kanssa pannulla. Kun liha on ruskistunut, lisää joukkoon oman maun mukaan inkivääriä, soijaa, chiliä ja lopuksi kookosmaitoa. Hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Mausta sitruunan mehulla ja suolalla. Täytä keräsalaatin lehtiä maustetulla jauhelihalla ja syö käsin.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme