Mainos
Mainos

Jauheliha-keräsalaattinyytit

  • 400–600 g jauhelihaa
  • 1–2 sipulia
  • 3–4 valkosipulinkynttä
  • raastettua inkivääriä
  • n. 2 dl kookosmaitoa
  • soijaa
  • chiliä
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa
  • 2 keräsalaattia

Silppua sipulit ja valkosipulikynnet. Paista ne jauhelihan kanssa pannulla. Kun liha on ruskistunut, lisää joukkoon oman maun mukaan inkivääriä, soijaa, chiliä ja lopuksi kookosmaitoa. Hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Mausta sitruunan mehulla ja suolalla. Täytä keräsalaatin lehtiä maustetulla jauhelihalla ja syö käsin.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot