Mainos
Mainos

Jethro kauppasi Diili-Antille asunnon!

Syksyllä 2009 MTV3:n Diili-ohjelmassa nähtiin yhtä jos sun toista myyntimiestä, mutta eniten kilpailijoista tunteita herätti turkulainen Jethro Rostedt. Aikamoisena epelinä pidetty kiinteistövälittäjä on myös armoitettu myyntimies: niin tehokas, että kauppasi hiljattain myös Diilin voittajalle Antti Seppiselle asunnon!

Antti kertoo asiasta Ilta-Sanomille.

Mies oli käymässä Turussa Jethron luona ja reissulla mies sai myytyä Sipoonrannan myyntijohtajalle asunnon sijoitusasunnoksi Turusta. Katso kaikki Turussa tällä hetkellä myytävät asunnot tästä.

Itse asiassa nyt miesten puntit ovatkin vasta tasan, sillä myös Jethro on ostanut asunnon Antilta Sipoonrannasta! Sekin sijoitusasunnoksi.

– Minulla itselläni ei ole tarvetta 50-neliöiselle poikamiesboksille, perheensä kanssa Turussa asusteleva Jethro keroo Jokakoti.fille.

Rostedt uskoo vuonna 2011 valmistuvan asunnon olevan hyvä sijoituskohde, sillä Sipoonrannasta valmistuu aikanaan arvostettu ja kysytty asuinalue. Liekö mies saanut Hjallis Harkimolta hyvät alennukset asunnosta pyydettyyn 295 000 euron hintaan?

– Sanon vain, että myyjätaho oli minulle mieleinen, Jethro hykertelee.

Katso kaikki Sipoon uudiskohteet täältä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme