Mainos
Mainos

”Jossain meren lähellä" – pariskunnan joulukortti tuli perille epämääräisestä osoitteesta huolimatta

Ainutlaatuisen joulukortin saanut pariskunta kiittää postia ripeästä toiminnasta. 

Englantilaisen Anthony Wrenin ja hänen vaimonsa Sarahin postiluukusta putosi eräänä päivänä kirje, joka oli peräisin pariskunnan vanhalta opiskelukaverilta. Erikoista tapauksessa on se, että joulukortti löysi perille siitä huolimatta, että lähettäjällä ei ollut lainkaan tietoa kortin saajien osoitteesta.

Tarkan osoitteen sijaan osoitekentässä luki: ”Jossain meren lähellä Suffolkissa”.

Erikoinen kirje perille neljässä päivässä

Lähettäjä oli selvästi tietoinen osoitteen epämääräisyydestä, sillä hän oli kirjoittanut kirjeen alareunaan kannustusviestin postin työntekijöille. ”Onnea tämän postin kanssa”

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Wren kertoo olevansa hämmentynyt siitä, kuinka nopeasti joulukortti oikein saapui perille. Erikoinen kirje tavoitti pariskunnan nimittäin vain neljässä päivässä, mikä on miehen mukaan melko uskomaton saavutus.

Wren kertoo pariskunnan lähettäneen heidän uuden osoitteensa ystävilleen joulukorttien mukana vuonna 2013. Opiskelukaveri oli selvästi kadottanut osoitteen, mutta muisti, että heidän uusi kotinsa sijaitsi jossain Suffolkin lähistöllä. 

Asiasta hämmästynyt Wren julkaisi kuvan kirjekuoresta Twitterissä kiittääkseen postia esimerkillisestä toiminnasta. Toivottavasti kiitokset löytävät perille. 

Lähde: BBC

***

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miltä tavarataloissa näyttää yöaikaan? Katso vastaus videolta. 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme