Mainos
Mainos

Jouluiset riisisuklaat

Terve! Onnistuvatko jouluiset riisisuklaakarkit muusta rasvasta kuin kookosrasvasta?


Yleensä riisisuklaakarkit tehdään kookosrasvaan, koska sen maku on neutraali ja kookosrasva kovettuu todella kovaksi. Mutta voit kyllä kokeilla tehdä muuhunkin kovaan rasvaan, eli perinteiseen voihin tai margariiniin, jos et pidä niin tarkkana muodostuvaa rakennetta (esim. pikkukarkkimuotteihin) ja huomioit rasvan antavan makumuutoksen. Toisaalta voin maku on monista miellyttäväkin.
Ystävällisin terveisin, Arja Savela

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot