Mainos
Mainos

Joulusardiinit

Tämä mainio sardiiniherkku sopii tarjottavaksi alkupaloina glögin kanssa. Näissä kaloissa on joulun makuja. Pinjansiemen-rusinasardiinit valmistuvat hetkessä lämpimiksi suupaloiksi ja maistuvat vielä kylmänäkin leivän päällä.

Pinjansiemen-rusinasardiinit (2 hengelle)

  • 2 purkkia sardiineja
  • oliiviöljyä
  • 3 rkl rusinoita
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 1 tl sokeria
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Laita rusinat kylmään veteen, jotta ne turpoavat ja tulevat pehmeiksi. Asettele sardiinit limittäin vuokaan. Kaada päälle hiukan oliiviöljyä. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippurirouhetta.

Jauha tehosekoittimessa pinjansiemenet ja liotetut rusinat. Lisää sokeria. Älä jauha massaa liian soseeksi. Peitä sardiinit massalla. Kypsennä uunissa n. 15 minuuttia 180-200 asteessa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot