Mainos
Mainos

Joulusilli

  • 5 kevytsuolattua sillifileetä
  • liemi:
  • 2 dl vettä
  • 2 dl tomaattisosetta
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 punasipulia
  • 1 tl kokonaisia neilikoita
  • 1 kanelitanko
  • 2 tl maustepippureita

Kuori punasipulit ja leikkaa ne suikaleiksi. Laita kaikki liemen aineet kattilaan paitsi etikka ja anna kiehahtaa. Jäähdytä liemi kylmäksi ja lisää etikka. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman lisää etikkaa.

Leikkaa sillifileet paloiksi ja laita liemeen maustumaan pariksi päiväksi. Säilyy toki pidempäänkin. Tarjoa joulupöydässä keitettyjen perunoiden kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme