Mainos
Mainos

Joulutunnelmaa Yhdysvaltojen suurlähetystössä

T.i.l.a. tutustui Yhdysvaltojen suurlähetystöön Helsingin Kaivopuistossa ja sen jouluvalmisteluihin. Laura Ruoholan haastateltavana oli suurlähettiläs Marilyn Ware.

Pennsylvaniasta kotoisin oleva suurlähettiläs Ware on kotiutunut Helsingin residenssiin hyvin täällä viettämänsä kahden vuoden aikana. Hänen mielestään tila toimii hyvin sekä kotina että työpaikkana.

Suurlähettiläs on itse saanut vaikuttaa talon sisustukseen ja hänen toiveittensa mukaan verhoja ja mattoja on uusittu, ruokasaliin vaihdettiin uudet upeat tapetit ja sisääntuloaulan väritys muutettiin. Esillä on myös paljon amerikkalaisten taiteilijoiden töitä. Työt ovat osa ympäri maailmaa Yhdysvaltojen suurlähetystöissä esillä olevaa Taidetta lähetystöissä -näyttelyprojektia.

Jouluinen tunnelma tarttuu helposti vierailijaan ja lähettiläs itse tunnustautuu jouluihmiseksi, joka kaipaa aivan samoja asioita kuin me muutkin.

Suurlähettilään jouluun kuuluu yhdessäolo perheen ja ystävien kanssa. Yhdysvalloissa asuva perhe ja ystävät ovatkin esillä lukuisissa valokuvissa, niissä esiintyvät niin kävelemään opetteleva pojantytär Matea kuin Yhdysvaltojen presidentti Bush puolisoineen.

Lisätietoa Yhdysvaltojen Suomen suurlähetystöstä: www.usembassy.fi

(T.i.l.a. 19.12.2007)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme