Mainos
Mainos

Julkkisbuumi: Nyt kiinteistövälittäjäksi!

Julkisuudenhenkilöt misseistä ja malleista juontajiin ja näyttelijöihin ovat aloittaneet uuden uran kiinteistönvälitysbisneksessä.

Mallikaunotar Anne Hedman on nyt myös aloittanut uran kiinteistönvälitysyrityksen myntiedustajana, kertoo Iltalehti.

Hedman kertoo lehdelle että hän on saanut työpaikan Helsingin Runeberginkadun Kiinteistömaailma-firmasta. Haastavaksi, mutta antoisaksi työtään kuvaileva Anne oli harkinnut uutta uraa alalla jo aiemmin mutta vasta nyt henkilökohtainen elämäntilanne salli iltoihin ja viikonloppuihin painottuvan työn.

Lola: Tätä voi tehdä ilman koulutustakin

Ex-missi, Sub-kanavan Meidän häät -ohjelman Lola Wallinkoski on aloittanut asunojen myyntityön Turussa myös hiljattain.

– Vaikken itse halua asiaa korostaa, kyllä julkisuudesta on tässä varmasti hyötyä. Oli huomio sitten positiivista tai negatiivista, hän arveli MTV3.fin Viihdeuutisille tammikuussa.

Lola on työskennellyt vuoden 2010 alusta franchising-pohjalta toimivan RE/MAX -asuntotiimin yhtenä itsenäisistä yrittäjistä. Koulutusta alalle hänellä ei vielä ole, mutta ammattitutkinnon hän aikoo vielä hankkia.

– Tätä työtä voi onneksi tehdä ilman koulutustakin, mutta missään nimessä minua ei voi vielä tituleerata kiinteistönvälittäjäksi, hän korosti.

Toki myös MTV3:n Diili-ohjelma toi julkisuuteen pari uutta kiinteistöalan julkkista: Koko kisan voittaneen Antti Seppisen, Sipoonranta-yhtiön nykyisen myyntijohtajan, sekä Jethro Rostedtin, turkulaisen suupaltin.

Muita tunnettuja kiinteistönvälittäjiä:

Mika Myllylä: Hiihtäjälegenda

Saija Hakola: Maskeeraaja ja Speden Spelien juontaja

Ismo Jokinen: MTV3:n juontaja

Tarmo Ruubel: Näyttelijä ja MTV3:n Pientä pintaremonttia -ohjelman juontaja

Andreas Grönblom: BB-asukas vuodelta 2008

Lue myös:

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme