Mainos
Mainos

Julkkisparin kaunis lomakoti

Hiihdon maailmanmestari Virpi Sarasvuon (os. Kuitunen) ja liikemies Jari Sarasvuon hirsirunkoinen loma-asunto valmistui Kangasniemelle Puulaveden rannalle.

Hiihdon maailmanmestari Virpi Sarasvuon (os. Kuitunen) ja hänen puolisonsa liikemies Jari Sarasvuon kaunis loma-asunto on valmistunut. Kangasniemellä sijaitseva kaksikerroksinen hirsihuvila on Honkarakenteen toteuttama.

Puulaveden rannalla komeilevassa huvilassa on peräti 140 neliötä. Niin rinnetontti kuin järvimaisemakin ovat liikunnallisen pariskunnan makuun. Ulkoa ruskeasävyisen loma-asunnon he ovat nimenneet Villa Vanillaksi, johon viittaa myös sisätilojen vaalea sisustus.

Villa Vanilla on avara ja valoisa. Sisustuksesta löytyy pirteän punaisia yksityiskohtia. Upean tornihuoneen ikkunoista voi ihailla keskisuomalaista luontoa. Huvilaa kiertävällä terassilla on mukava viettää aikaa, ja keittiössä mahtuu kokkailemaan isompikin pesue.

Villa Vanilla on energiatehokas lomahuvila, joka voidaan helposti muuttaa ympärivuotiseen asumiseen soveltuvaksi.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Honkarakenne

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme