Mainos
Mainos

Juoksevaa margariinia

Johanna kysyy mihin kaikkeen voi käyttää juoksevaa margariinia. Tämä kätevä valmiiksi sulatettu rasva toimii monipuolisesti ruoanlaitossa, paistamisessa ja leivonnassa. Juokseva margariini sopii erityisen hyvin leivontaan, jossa rasva sekoitetaan sulatettuna esimerkiksi muffineihin ja kakkutaikinaan. Hiivataikinoissa valmiiksi sulatettu rasva sekoittuu hyvin taikinaan. Juoksevalla margariinilla voi voidella vuoat sekä paistaa letut ja vohvelit.

Suoraan pullosta annosteltavaa kasviöljyvalmistetta on helppo mitata pullon mitta-asteikon avulla. Juokseva margariini kestää korkeita lämpötiloja eikä pala helposti ja se räiskyy vähemmän kuin öljy.1 dl juoksevaa margariinia vastaa noin 100 g sulatettua margariinia tai 3/4 dl öljyä. Tuotteet ovat yleensä kolesterolittomia, laktoosittomia, maidottomia ja soijattomia. Kotona voi toki sulattaa margariinin entiseen malliin ja se toimii aivan yhtä hyvin.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme