Mainos
Mainos

Jyrki Sukula, s. 1965

Pitkän linjan tv-kokki aloitti aikanaan Huomenta Suomi -ohjelman kokkina. Monet muistavat Jyrkin myös mainion Kaikilla mausteilla -ohjelman vetäjänä. Hän on kirjoittanut kolme ruokakirjaa ja avasi vuonna 2001 helmikuussa Helsingissä suuren suosion saaneen ravintolansa VIAn. Vuonna 2003 Via-ravintola avattiin myös Turussa. Jyrkin tapaa ruudusta nyt myös aamuisin sillä Jyrki kokkaa MTV3:n Ruokala-ohjelmassa. Paitsi kauhan varressa pärjää "pikkukokki" myös mailanvarressa, sillä hän pelaa jääkiekkoa Pietarinkadun Oilersissa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme