Mainos
Mainos

Kaakelit pois - lasia tilalle

Haluaisin tiskipöydän taakse tummien kaakeleiden tilalle lasisen taustan. Vanhat kaakelit on todennäköisesti kiinnitetty suoraan kipsilevylle, joten laatoituksen irrottaminen on kuulemma vaikeaa.(?) Minkälainen pohjatyö tarvitaan? Miten lasin kiinnittäminen tapahtuisi? Mitä vaaditaan asennettavalta lasilta?

Kiitoksia kysymyksestä. Laatoitus irtoaa helposti, mutta kipsilevy rikkoutuu. Elikkä rikkoutunut osa leikataan kaapiston välitilan alueelta irti ja laitetaan uusi taustalevy. Pohjan materiaali ja sävy valitaan lasin tyypin mukaan. Jos on kirkas läpinäkyvä lasi, valitaan siis alla oleva materiaali halutun värisenä ja kuvioisena. Jos käytetään sameata tai voimakkaan värillistä lasia, on tausta tasainen ja vaalea. Samean lasin käsittelyksi suosittelen etsausta. Etuna on hiekkapuhallettuun se, etteivät rasvaläikät jää niin selvästi lasin taustaan ja pintaan, kuten hiekkapuhalletussa. Edellisten vaihtoehtona opaalilasi tarkoittaa kaksinkertaista lasia, jossa on kalvo välissä. Tällöin tulee siis tuplapaksuus.

Valintaan vaikuttavat myös budjetin mukaiset kustannukset. Lasista on mahdollista saada ammattisuunnittelijan kanssa todellakin upeita tilaratkaisuja "helppojen" lisäksi. Lasiin voi ohjata myös valon, jolloin vaikutelma on todella upea. Tämä vaatii kuitenkin jo ammattilaisen apua suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Kiinnityksestä kannattaa sopia lasiliikkeen kanssa, tai jos käytät kalustealan suunnitteluyritystä, kyseisen suunnittelijan kanssa. Menettelytapa riippuu valitusta materiaalista ja koosta. Terveisin Sakke

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot