Mainos
Mainos

Kaanin huonekalut

Esko Niinikorpi on kotimaisen Kaani -tuotemerkin takana. Hän aloitti uransa puuseppänä tehden tyylikalusteita kartanoihin. Pikkuhiljaa moderni muotokieli vei voiton ja syntyi Kaani-mallisto, jota myydään huonekaluliikkeissä koko suomen alueella.

Yksi uusimmista mallistoista on Brilliance jonka ulkonäkö on mielenkiintoisen kerroksellinen.

Mielikuvituksellisuus, mutta sopiva niukkuus on Kaanille ominaista. Mobile-sarjassa se tulee hyvin esille. Mobile sohvien ja nojatuolien muhkeus on houkuttelevaa ja rakenne nerokas – sarjasta voi koota helposti ryhmiä haluamallaan tavalla uudelleen ja uudelleen, mikä on kätevää esimerkiksi muuttojen yhteydessä.

Esko Niinikorpi on Kaanin pääsuunnittelija ja muita suunnittelijoita ovat muun muassa Risto-Matti Ratia, A-P Inkinen, Timo Saarni, Tanja Sipilä ja Susanna Hoikkala. Myymälässä on myynnissä kalusteita myös muilta valmistajilta kuin Kaanilta ja lisänä on taidetta.

Palveluihin kuuluu myös sisustussuunnittelu. Siitä vastaa Mirja Ahonen, joka on liikkeessä myös myyjänä, joten asiantuntevaa palvelua saa aina. Jos haluaa suunnittelua suuremmassa mittakaavassa, täytyy tietysti varata aika etukäteen. Mukavaan myymälään on tulossa vielä kahvilakin, kuten lifestyle-myymälään hyvin sopiikin.

www.kaani.net

Kaani in-ON Design myymälä Fredrikinkatu 43, Helsinki.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme