Mainos
Mainos

Kahden lapsen äidiltä hillitön raskausilmoitus: ”Kirjaimellisesti ensimmäinen asia, jota ajattelin”

Amerikkalaisäidin raskausilmoitus on ainakin rehellinen.

Hiljattain näyttelijä Jessica Alba  paljasti kolmannen raskautensa suloisella tavalla. Alban lapset, Haven ja Honor, pitelivät numeroiden yksi ja kaksi muotoisia ilmapalloja, kun raskausvatsaansa pitelevä äiti itse piteli ilmapalloa numero kolme.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hieman samanlaiseen, mutta kuitenkin selvästi poikkeavaan ratkaisuun päätyi amerikkalaisäiti, Courtney Woods,  joka myös laittoi vanhemmat lapsensa Madeleinen ja Eloisen ilmapallojen yksi ja kaksi alle. Sen sijaan, että hän olisi itse pidellyt ilmapalloa numero kolme, hän oli päätynyt hieman toisenlaiseen ratkaisuun.

Woodsin yllä kuvassa lukee ilmapalloin "Oh shit" eli suomeksi sanottuna "Voi p*ska". Mutta miksi ihmeessä?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– 'Voi p*ska' oli kirjaimellisesti ensimmäinen asia, jota ajattelin, kun näin positiiviset testit, Woods kertoi Popsugar-sivustolle.

– Eivätkö kaikki ihmiset ajattele salaisesti niin?

Kaiken lisäksi uutinen kolmannesta raskaudesta oli yllätys, sillä Woods kärsii munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä, jonka tiedetään aiheuttavan hedelmällisyysongelmia.

Lähde: Popsugar

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme